Protecció tèrmica espacial

Explora com la tecnologia MicroSATE Go_Comfort® revoluciona la protecció tèrmica en construcció i indústria

És una membrana composta per milions de microesferes termoceràmiques al buit de diferents diàmetres en un rang microscòpic (20 a 120 micròmetres), unides entre si per un aglutinant especial d’aigua. Després de ser aplicada, un cop asseca, la membrana polimeritza per convertir-se en una estructura d’aproximadament 0,5 a 0,8 mm de gruix, elàstica i densa però permeable al vapor d’aigua.

Tecnologia utilitzada per les agències espacials per protegir components i algunes superfícies exteriors de les naus espacials contra les temperatures molt altes (més de 2000 °C) que han de suportar durant la seva entrada a l’atmosfera terrestre. Aquesta tecnologia serveix com a punt de partida per a la creació del sistema MicroSATE Go_Comfort®, que adapta aquests productes per a la seva aplicació en l’àmbit de la construcció i del sector industrial, amb la garantia d’eficiència i innovació en la protecció tèrmica que avalen amb el seu ús les agències espacials.

MicroSATE Go_Comfort® pot ser utilitzat en façanes, cobertes i interiors tant d’edificis com de vivendes particulars, sent també molt adequada la seva aplicació industrial. Cada solució de la gamma està desenvolupada específicament per adaptar les seves característiques a cada ús i a cada material en què s’aplica (metall, formigó, fusta…).